SIR BRUTUS OPEN

1000,00 kr

31 in stock

Category:

Description

Vi är stolta att presentera “Sir Brutus Open,” en golfslagspelsturnering där skicklighet och utmaning står i fokus. Denna tävling är öppen för alla golfare med ett handicap på 9 eller högre och spelas från vita tee, vilket ger en verklig test av dina golfkunskaper. Här är detaljerna:

Datum: [Datum för turneringen]
Plats: [Golfbanans namn och adress]

Turneringsformat: Slagspel
Tee-färg: Vita tee

Tillåtna deltagare: Golfare med ett handicap på 9 eller högre är välkomna att delta. Vi vill ge alla en chans att tävla och njuta av spelet utan handicaprestriktioner.

Tävlingsdetaljer: Det kommer att finnas priser och erkännanden för de bästa spelarna. För de som älskar en riktig utmaning är detta rätt tillfälle att testa din skicklighet och se hur du klarar dig i en slagspelsturnering.

För att anmäla dig, vänligen kontakta oss senast [sista anmälningsdatum]. Glöm inte att inkludera ditt namn, kontaktinformation och handicap (om tillämpligt).

Låt oss göra “Sir Brutus Open” till en minnesvärd golfupplevelse tillsammans. Vi ser fram emot att se dig på golfbanan och dela en fantastisk dag med likasinnade golfentusiaster!

Hälsningar,
Tombo